Svet

R. Ć.

14. 06. 2021. 16:06 5

Brazilci najurili predsednika iz aviona (VIDEO)

Srpski i portugalski pisac Dejan Tiago Stanković objavio je na Tviteru zanimljivu scenu iz jednog brazilskog aviona. Naime, brazilski predsednik Žair Bolsonaro pokušao je da uđe u putnički avion, ali je dočekan psovkama i zvižducima. Na snimku se vidi da on pod pritiskom putnika napušta avion.


- Ušao lik u avion i najurili ga putnici. Lik je predsednik Brazila, ozbiljan ološ. To je jedan od onih koje svi ljudi koje poznaješ mrze, a opet dobije na izborima. Njegovo glasačko telo ne nalazi se u ovakvom avionu, već u privatnom ili u zakopano u dubokoj provinciji - napisao je Tiago Stanković na Tviteru.

Bolsonaro je kontroverzna ličnost, a mediji su juče objavili da je kažnjen sa 108 dolara zbog zbog toga što je učestvovao, bez maske i bez poštovanja drugih sanitarnih mera, na manifestaciji motociklista u državi Sao Paulo. On je takođe kažnjen pre nekoliko par meseci i zbog vređanja novinarke.


Da mu novinari nisu mili govori i činjenica da je prošle godine pretio jednom novinaru da će ga udariti u glavu, jer ga je upitao šta zna o uplati koju je izvršio bivši saradnik njegovog sina na račun njegove supruge, Mišel Bolsonaro.

S obzirom na to kako se ponaša, nije ni čudo što je isteran iz aviona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati