Svet

[ Izvor: Mediji ]

08. 04. 2021. 14:16 4

Krivokapićeva ćerka u autu koji je napadnut

Povodom incidenta koji se danas dogodio na putu Nikšić-Podgorica u Crnoj Gori, kada su pristalice DPS nasrnule na službeno vozilo, oglasio se premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić. On je rekao da se u tom službenom vozilu nalazila njegova ćerka.

On je naveo i da je njegova ćerka bila uplašena i da je plakala. Istakao je da neće dopustiti divljaštvo i bezakonje u Crnoj Gori.

- Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite - napisao je Krivokapić na Tviteru.

Podsetimo, na putu Podgorica - Nikšić došlo je do incidenta u kom je lakše povređeno dvoje ljudi. Grupa pristalica DPS je pokušala da spreči prolazak vozila Vlade Crne Gore, sedanjem na haubu. Okupljeni su se u pokušaju da spreče prolazak vozila, popeli na službeno vozilo. Dve osobe koje su se popele na haubu vozila, pošto je ono krenulo su pale na put.

Ovaj događaj se desio uoči zakazanog skupa ispred zgrade Vlade u 11 časova. Taj skup se organizuje povodom izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati