Svet

[ Izvor: Beta ]

09. 03. 2021. 09:06 0

Bajden zaključao pse: Kidišu na agente

Predsednik SAD Džozef Bajden vratio je svoja dva psa u privatnu rezidenciju u Vilmingtonu, u američkoj državi Delaver, posle incidenta u kome jedan od pasa ujeo pripadnika obezbeđenja Bele kuće, javljaju američki mediji.

Trogodišnji pas Mejdžor, mlađi od dva predsednikova nemačka ovčara, ponašao se agresivno, skakao, lajao i kidisao na osoblje i agente obezbeđenja Bele kuće, javio je Si-En-En (CNN) pozivajući se na anonimne izvore.

Izvori su pominjali incident sa ujedom ne navodeći da li je neko povređen. Incident je ipak smatran dovoljno ozbiljnim da dva psa, Mejdžor i 13-ogodišnji Čemp, budu vraćena u Bajdenovu kuću u Vilmingtonu prošle nedelje.

Mejdžor koga su Bajden i njegova supruga Džil usvojili iz utočišta za životinje u novembru 2018. bio je prvi udomljen pas u Beloj kući gde se preselio sa Bajdenovima posle inauguracije u januaru.

Bajdenov prethodnik Donald Tramp nije imao ljubimca u Beloj kući.

Za sada se ne zna kada i da li će Bajdenovim psima biti dozvoljeno da se vrate u Belu kuću.

U intrervjuu prošlog meseca prva dama Džil Bajden izrazila je zabrinutost oko smeštaja pasa u njihovu novu rezidenciju u Vašingtonu.

- Treba da idu liftom na šta nisu navikli i da izađu u dvorište gde ima puno ljudi koji ih gledaju - rekla je ona za televiziju EN-Bi-Si (NBC). 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati