Svet

Direktno.rs

04. 03. 2021. 09:06 10

Vučićev Informer najavljuje da Tramp danas prevratom preuzima vlast u SAD

Ludilu i ugrožavanju interesa Srbije nema kraja. Vućićev tabloid Informer, najavljuje da će Donald Tram, ni manje ni više, nego danas prevratom preuzeti Kapitol i vratiti se na vlast u Sjedinjenim Američkim Državama. Vučićev tabloid pita se "ima li kraja ludilu Bajdenovaca i duboke države"?! Posle tvrdnji da je Tramp pobedio, pisanja da je Bajden pokrao izbore, posle tekstova kako sud poništava Bajdenovu pobedu Vučić je preko svog glasnogovornika Dragana Vučićevića poručio predsedniku Amerike da je ludak?!

Informer prenosi navode pristalica pokreta "Kanon", da će Donald Tramp ponovo postati predsednik 4. marta, na dan istorijske inauguracije. Jedna od varijanti te teorije govori i da je poslednji pravi američki predsednik bio Julisiz Grant, koji je na vlast došao 1869. godine, a da su svi ostali bili predsednici "korporacije SAD", koja je proglašena tajnim zakonom iz 1871. godine.

Ta varijanta oslanja se na teoriju o „suverenim građanima", koja navodi da je federalna vlada SAD nelegitimna, te da najviši nivo vlasti treba da bude šerif u okrugu, a da građani ne treba da plaćaju federalni porez.
Pristalice „Kanona" koje Informer svesrdno podržava tvrde da je Tramp izabran za predsednika kao kandidat vojnih generala, da bi se suprotstavio, između ostalog, „satanistima", „dubokoj državi", „pedofilskim krugovima"...

Da podsetimo, Vučić je diletantskom podrškom Trampu na predsedničkim izborima kojom je mislio da će dobiti podršku SAD da radi u Srbiji šta god hoće, doveo Srbiju u poziciju da bude država koja podržava ljutog protivnika novog američkog predsednika. Igrao je na sve ili ništa i dobio je ništa. To što je on dobio "ništa" je njegov problem, ali postoji realna opasnost da zbog njega i Srbija snosi posledice. Da stvar bude još gora, mediji i tabloidi koje kontroliše Aleksandar Vučić, nakon američkih izbora su na sebi svojstven način najgorim rečima napali novog američkog predsednika tvrdeći 'da je on pokrao izbore".

Vučić očigledno ne može da se pomiri sa izbornim porazom Donalda Trampa i nastavlja svoju suludu medijsku kampanju kojom ugrožava interese Srbije i svih njenih građana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati