Svet

[ Izvor: RTV BN ]

14. 11. 2020. 20:53 1

Dodikovi aktivisti delili pakete, narod se pobunio (VIDEO)

Više hiljada građana Trebinja okupilop se večeras na velikom parkingu ispred bivše kasarne "Luka Vukalović" u znak protesta zbog toga što ne intervenišu nadležni organi protiv osoba koje su danas kupovlae glasove za jednu političku opciju u tom gradu.

Okupljeni traže da policija interveniše zbog toga što su danas aktivisti vladajuće stranke delili pakete. Nakon što su otkriveni da "kupuju" glasove građani su pozvali i policiju, koja je pojedine stranačke aktiviste privela.

Okupljenim Trebinjcima obratio se i predsednik Koncerna "Swisslion" Rodoljub Drašković, koji je pozvao narod da ustane i pobedi.

- Moraju da budu svesni da će dobiti kartu u jednom pravcu, pravac Laktaše... Prodane duše nećemo da trpimo. Onaj ko hoće da radi za Hercegovinu i onaj ko se bavi političkim životom mora da radi za Hercegovinu, a ne da je prodaje - kazao je Drašković, dodajući da su sva dobra u Hercegovini hercegovačkog naroda.

- Nećemo milostinju, hoćemo da radimo... Dolaze dani kada ćemo tražiti njihove ostavke - rekao je Drašković.

Naveo je da neće više biti krađe i otimačine u Hercegovini.

- Hoće da prodaju Elektroprivredu. To im nećemo dozvoliti. Nema više krađe i otimačine narod Hercegovine uzima stvar u svoje ruke - kazao je Drašković i dodao da je sutra veče na istom mestu zbor ukoliko vlast pokuša da ukrade izbore. Pozvao je policiju da čuva narod i vodi računa o javnom redu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati