Svet

Direktno.rs

30. 10. 2020. 17:26 0

FRANCUSKA Nožem krenuo na policiju, vikao "Alahu akbar"

U 15. okrugu Pariza policija je gumenim mecima i elektrošokerom neutralizovala muškarca koji je bio naoružan noževima, nakon što je pokušao da ih napadne.

Prema preliminarnim informacijama, u 15. arondismanu žena je pozvala policiju zbog sukoba između dva muškarca, koji su bili naoružani noževima. Kada je policija stigla, jedan od njih, koji je bio naoružan sa dva noža, pokušao je da napadne policajca, uzvikujući "Alahu akbar".

Kako se navodi, nema povređenih.

Podsetimo, u napadu u crkvi u centru Nice nožem su ubijene tri osobe - dve žene, pri čemu je jednoj odsečena glava, i muškarac, koji je čuvao baziliku.

Posetivši Nicu nakon incidenta, francuski predsednik Emanuel Makron obavezao se da će rasporediti još hiljade francuskih vojnika da zaštite ključne lokacije, uključujući bogomolje i škole.

Izvor iz policije je potvrdio da su francuske snage bezbednosti savladale napadača koji je u Parizu pretio policiji noževima.

Nije poznato da li incident ima veze sa terorizmom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati