Svet

Direktno.rs

28. 10. 2020. 20:20 9

PLAŠE SE Vučićevi botovi se obrušili na Krivokapića!

Ostajem pri stavu da svi kandidati za ministre u novoj Vladi moraju proći proveru kompetencija za funkciju na koju su predloženi. To ne isključuje učešće političara u Vladi ukoliko svojom biografijom zadovoljavaju kompetentnost za predloženu funkciju, napisao je na Tviteru Zdravko Krivokapić, mandatar za sastav nove vlade Crne Gore.

Međutim, nakon ove objave, usledio je orkestrirani napad botova, po čijem sadržaju komentara možemo zaključiti odakle dolaze. Ono što je karakteristično, jeste da su svi napadi usledili od tzv. korisnika Tvitera koji su se registrovali u oktobru 2020. Pogledajte i uverite se i sami.

Dakle, na delu je beskrupulozna kampanja protiv prof. Krivokapića, a u cilju interesa još uvek aktuelnog predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića i njegovih kompanjona u Beogradu. 
Niski udarci po nacionalnoj osnovi na Dritana Abazovića, lidera URA, svedoče o strahu Aleksandra Vučića da će padom Mila Đukanovića, odnosno, preuzimanjem resora bezbednosti od strane Abazovića, na videlo izaći povezanost režima u Podgorici i Beogradu.

Međutim, Dritan Abazović ne odustaje od svojih namera.
- Koncept ekspertske Vlade je najbolje rešenje i ostajemo u potpunosti privrženi toj ideji. Oko sektora bezbednosti nema diskusije, a to podrazumeva i MUP. Držimo se dogovora i poštovanja principa. Nećemo dozvoliti bilo kakvo kockanje sa nacionalnim interesima Crne Gore - napisao je Abazović na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati