Svet

[ Izvor: Vijesti.me ]

25. 06. 2020. 13:56 1

Policija u Budvi hapsila vatrogasce (VIDEO)

Pripadnici Posebne jedinice policije blokirali su Sluźbu zaštite i spasavanja u Budvi i priveli su sedam vatrogasaca!

Pripadnici Posebne jedinice napustili su oko 13.15 sati stanicu Službe zaštite i spasavanja, u prostorijama su ostali policijski inspektori koji nastavljaju uviđaj, pišu Vijesti.me.

Načelnik Službe zaštite i spasavanja Dragan Božović je u Specijalnom državnom tužilaštvu u Podgorici, gde je sinoć priveden zajedno sa potpredsednikom Demokrata Draganom Krapovićem i izvršnom direktorkom budvanskog Vodovoda Jasnom Dokić u okviru istrage koje je pokrenuta oko blokade zgrade Opštine i glavne raskrsnice 17. juna i stvaranja kriminalne organizacije.

U Budvi već danima traju nemiri i povremeni sukobi građana i policije izazvanih smenom vlade u toj opštini. Juče su nemiri eskalirali i proširili se na druge gradove u Crnoj Gori.

U Crnoj Gori će zbog incidenata krivično i prekršajno odgovarati 54 osobe, od kojih je 41 uhapšena, saopštila je Uprava policije i navela da je povređeno devet službenika policije.

Navodi se su se u sredu građani okupljali bez prijava javnih okupljanja i odobrenja u Budvi, Podgorici, Nikšiću, Baru, Pljevljima, Beranama i Bijelom Polju i izazivali incidente.

Građani su, kako se navodi, pokušali na magistralnom putu Berane – Bijelo Polje da blokiraju saobraćaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati