Svet

[ Izvor: Beta ]

01. 06. 2020. 07:51 0

U Crnu Goru od danas mogu ući građani 131 zemlje

Institut za javno zdravlje ažurirao je listu zemalja čiji državljani od danas mogu ući u Crnu Goru, precizirajući da se radi o 131 zemlji, a listi više nisu Severna Makedonija i Irska u kojima je povećana stopa od 25 obolelih na 100.000 stanovnika.

Iz Instituta za javno zdravlje saopšteno je večeras su svesni činjenice da su i pre prve faze popuštanja mera na granicama mnoge porodice dugo vremena bile odvojene i odsečene jedne od drugih.


- Ako smo svi zajedno uspeli ovoliko vremena da ostanemo strpljeni i spašeni sigurni smo da nekoliko narednih dana ili sedmica, koliko će određenim državama biti potrebno da dostignu naše kriterijume, neće predstavljati veći napor niti žrtvu koju ćemo svi zajedno izneti ma sa koje strane granice bili - saopšteno je iz IJZ.

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) donelo je odluku da od danas, 1. juna, Crna Gora otvori sve putne granične prelaze prema susednim državama, koji su bili zatvoreni u okviru mera protiv širenja korona virusa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati