Svet

[ Izvor: Beta ]

28. 01. 2020. 16:29 0

Specijalci na severu CG, policija tvrdi: Stanje stabilno

Menadžment Uprave policije Crne Gore je doneo odluku da se deo Sektora specijalne policije rasporedi u centrima bezbednosti Bijelo Polje, Berane i Pljevlja, saopšteno je iz Uprave policije.

- Pripadnici ovog Sektora će zajedno sa ovim organizacionim jedinicama sprovoditi redovne poslove i zadatke iz nadležnosti Uprave policije - navodi se u saopštenju.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović izjavio je tokom posete Bijelom Polju da je bezbednosna situacija u Crnoj Gori stabilna, a incidenti zabeleženi prethodnih dana su izolovani slučajevi.On je tokom radne posete Bijelom Polju poručio da će sistem bezbednosti očuvati mir i bezbednost svih građana, a posebno osećaj sigurnosti manjinskih naroda, navodi se u odvojenom saopštenju.

Veljović je istakao da u ovom momentu poseban senzibilitet treba usmeriti na zaštitu manjinskih naroda i svih građana, naročito u trenucima kada su primetni govor mržnje i netolerancije u sporadičnim izjavama neodgovornih pojedinaca.Kako je naveo, u javnosti se plasiraju brojne dezinformacije koje za cilj imaju uznemirenje javnosti, a konstatuju se i pritisci na gradjane zbog verskih ili drugih razloga.

Važno je, smatra Veljović, da gradjani cene aktuelnu situaciju i da ne podležu pritiscima i provokacijama, kao i to da sve ovakve slučajeve prijave policiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati