Svet

Direktno.rs

12. 11. 2019. 20:28 0

Fotografija oca i ćerke zbog koje suze same naviru: Fikret ide u zatvor zbog tri metra drva

Danas se društvenim medijima u regionu širi fotografija na kojoj se opraštaju otac i njegova ćerkica, budući da on ide u zatvor.

Fikret Dedić odlazi u zatvor na šest meseci jer je ilegalno posekao tri metra drva iz državne šume. Njegova supruga Ramiza dala je izjavu za Radiosarajevo.ba i objasnila što se dogodilo.

- On je išao da osigura ogrev za svoju porodicu. Ide u zatvor zbog tri metra drva. Imamo troje maloletne dece i sada kada je on u zatvoru u jako smo teškoj situaciji. Već jutros su nas posetili dobri ljudi da nam pomognu koliko mogu - kazala je Ramiza.

Ni Fikret ni Ramiza nemaju posao. Prehranjuju se kako stignu. Sad je još Fikret otišao u zatvor, gde će provesti celu zimu.

Njegovi prijatelji na društvenim mrežama objavili su fotografiju na kojoj grli svoju ćerkicu pre odlaska u zatvor. Fotku je podijelilo više od tri hiljade ljudi, a tužni komentari samo se množe.

Njegov prijatelj koji je objavio sliku kaže da on nije htEo krasti da krade od suseda i iz radnji, nego je posekao tri metra drva u državnoj šumi i ta drva je na svojim leđima prenosio. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati