Srbija

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 10:07 0

Danas leto, sutra jesen: Temperatura u ZNATNOM padu

Danas u Srbiji pretežno sunčano i veoma toplo uz maksimalnu temperaturu od 29 do čak 33 °C, a za vikend temperatura pada za preko 10 stepeni.

U Srbiji će ovog petka biti sunčano i toplo vreme uz slab i umeren vetar južnih smerova i temperaturom od devet do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). U Beogradu će biti sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom oko 32 stepena.

U subotu temperatura u postepenom padu i kretaće se od 22 na severu Vojvodine do 32 °C na jugoistoku Srbije.

Kako je najavio RHMZ, naoblačenje sa kišom, plјuskovima i grmlјavinom u subotu ujutro i pre podne zahvatiće Bačku, a posle podne i uveče će se proširiti i na ostatak Vojvodine, ali i zapadne, jugozapadne i centralne Srbije.

Na severu i zapadu mestimično se očekuje od 20 do 40 mm padavina za 12 h. Kiša i plјuskovi očekuju se i na području Beograda u subotu krajem dana i tokom noći.

U nedelјu (29.09.) u celoj Srbiji pretežno oblačno, osetno hladnije i vetrovito, mestimično s kišom. Temperatura će biti u padu za 10 do 15 stepeni i počeće da duva jak severni i severozapadni vetar. Hladno i vetrovito zadržaće se i u ponedelјak (30.09.), ali uz prestanak padavina i razvedravanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati