Srbija

[ Izvor: KoSSev ]

19. 01. 2023. 14:08 1

Poplave i na severu Kosova! (VIDEO)

Poplave su zahvatile sever Kosova, pa se do Zubinog Potoka ne može prići iz opštine Zvečan, jer je zaustavljen saobraćaj zbog odrona. Saobraćaj je obustavljen i na delu magistralnog puta Kosovska Mitrovica-Zubin Potok. Blokiran je put Novi Pazar-Kosovska Mitrovica preko Ribarića.

Od jutros je u porastu i vodostaj reke Ibar u Kosovskoj Mitrovici, a poplavljena su domaćinstva u opštini Zvečan, zbog kiše koja od juče ne prestaje da pada. Voda u Ibru u Mitrovici je dostigla maksimum svog korita.

Izliva se čak i preko stepenica keja u ovom delu, i to i sa južne i sa severne strane, a polako dostiže i do klupica u blizini, piše KoSSev.Sa druge strane, i na samim ulicama grada mogu se videti poplavljeni asfalti. Kišna kanalizacija ne može da primi količinu vode, zbog dvodnevnih padavina.I Privremeni Organ Kosovska Mitrovica danas praktično radi vanredno usled novonastale situacije. Kako su rekli, tokom dana na teren su izašle nadležne službe inspekcije, a nakon njihovog povratka, u skladu sa procenom situacije, opština će odrediti dalje korake.

Ulice su otežane za saobraćaj u blizini glavnog mosta, kao i ka naselju Suvi do.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati