Srbija

[ Izvor: Južne vesti ]

10. 05. 2022. 20:05 4

Na park potrošili skoro 7 miliona, a prodate 272 karte

Iako se gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanović hvalila u prethodnim godinama izgradnjom avanturističkog parka, u šta je uloženo skoro 7 miliona dinara, na mestu za zabavu dece i odraslih u prošloj godini, prema izveštaju direktora SRC "Dubočica" Ivana Milovca, prodate su - 272 karte.

Milovac kaže da su avanturistički park koristile i posebne grupe, pogotovo deca iz osnovnih škola, ali da njima ulaz nije naplaćivan. Istakao je i da je SRC Dubočica u prošloj godini poslovao pozitivno, pišu Južne vesti.

Usluge na bazenima je koristilo preko 30.000 građana Leskovca, što je donelo dobar prihod. Avantura park je takođe funkcionisao u sezoni takvoj kakva jeste, tokom letnjih meseci, a ukupno su prodate 272 karte. Kada se sve sabere i oduzme, mi smo poslovali pozitivno uprkos svemu - smatra Milovac.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa ponosom isticao gradnju popularnog "Avantura parka", međutim za slabu posećenost na sednici Skupštine optužio je upravo aktuelnog direktora. On je izneo niz kritika i na račun koalicionog partnera SPS-a, pošto je ta stranka upravo za direktora predložila Milovca.

Dok god kadrovi SPS-a vode SRC Dubočicu, taj centar neće moći da ide napred. To pozitivno poslovanje je pomoć Grada. Postojali su problemi i pre mog mandata, te dugove smo regulisali uz pomoć Vlade, ali jedino pitanje kad se direktor pojavi je kad će povećanje plata - rekao je Cvetanović.

Izgradnja parka koštala je građane 6,9 miliona dinara i finansirana je iz projekta "Radimo za bolju budućnost dece", u okviru kojeg se izdvaja i novac za započinjanje biznisa za mlade Leskovčane, kao i za dodatne obuke.

Avantura park zvanično je završen 2019. godine, čine ga dva nivoa i prostire se na površini od 470 kvadrata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati