Srbija

Direktno.rs

08. 02. 2022. 10:38 6

Faraon iz Leskovca opet svečano otvarao pumpu

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović poznat je po tome da se ne libi toga da otvara skoro svaku novu prodavnicu, market ili kafić u Leskovcu, a da ga u svemu tome uvek prati svita njegovih saradnika i režimskih novinara.

Isto je ponovio i juče na putu između Leskovca i Vlasotinca, gde je svečano presecao vrpcu na otvaranju benzinske stanice "Lukoil" i objekta za tehnički pregled "CVS i Globus osiguranje".

- Leskovac postaje mesto privlačno za investitore i ne postoji deo grada koji nije ulepšan ili infrastrukturno poboljšan. Ovde je kombinacijom kapitala kompanije Lukoil i lokalnog preduzetnika Frenki Komerc otvorena druga pumpa u našem gradu, investicija vredna 400 hiljada evra i kada dodamo tehnički pregled kompanije Globus, dolazimo do ukupne investicije od oko milion evra na ovom prostoru. Zaposlenje u novom objektu će pronaći 10 radnika, a u Leskovcu ih za ovu kompaniju sada radi ukupno 20 - kazao je Cvetanović.

Podsetimo, Cvetanović je zbog sličnih postupaka već završio u parodiji "Banat Boys parody" benda, koji na svom jutjub kanalu ima milionske preglede zahvaljujući parodijama popularnih pesama i snimanju klipova za njih.

Reč je o snimljenoj parodiji na pesmu "Hajde da ludujemo ove noći", a tokom dela teksta - citiramo: "Po marketima promocije, godišnjice firme i otvaranje", ubacili su video zapis sa svečanog otvaranja jedne pumpe u Leskovcu kojem je prisustvovao i gradonačelnik Cvetanović, i to u društvu maskota Diznijevih junaka.

Kako je sam izjavio, kritike i podsmeh na njegov račun, barem što se svečanih otvaranja tiče, smetaju mu jer on samo želi da pokaže da lokalna samouprava pruža podršku domaćoj privredi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati