Srbija

Direktno.rs [ Izvor: Južne vesti ]

20. 01. 2022. 14:08 4

SNS političar "atomske bombe" ugroženoj Nišlijki odneo NOVOGODIŠNJI paketić

Fotografiju na kojoj se vidi predsednik Gradske opštine Crveni Krst, Miroslav Milutinović, kako starijoj Nišlijki uručuje novogodišnji dečji paketić, uz objašnjenje da je posetio jer je tražila pomoć, objavljena je na zvaničnim stranicama ove opštine. Poznati niški političar i profesor fakulteta, iz SNS klana, proslavio se pre dve godine izjavom da su u Nišu padale "atomske bombe".

Starija Nišlijka obratila se za pomoć, a fotografija novogodišnjeg paketića koji joj je predat prilikom posete Miroslava Milutinovića, izazvala je reakcije sugrađana, pišu Južne vesti.

Nišlije komentarišu da je reč o neraspodeljenim paketićima sa igračkama, slatkišima i slanišima koji se tradicionalno dele oko Nove godine, ali predsednik GO Crveni krst to demantuje.

Milutinović, ipak, ne objašnjava šta je u njemu, ali kaže da je taj paket bio samo znak pažnje prilikom posete, a da se o konkretnoj pomoći već dogovorio sa gospođom kojoj je neophodna.

- Obišli smo je jer je imala zapalenje pluća, paket je bio znak pažnje. Pomogli smo joj i ranije finansijski, a najverovatnije ćemo i sada - kaže Milutinović.

Dodaje da je običaj da se ugroženim sugrađanima jednokratno pomogne ili kupovinom ogrevnog drveta ili novcem za kupovinu neophodnih lekova, pa da će tako, najverovatnije biti i sada.

- Ona se obratila i danas je podnela zahtev za jednokratnu pomoć. Najverovatnije će biti odobreno, ona je bolesna žena. Rekla je da je obezbedila nekoliko metara drva. Jedno 15.000 dinara za lekove najverovatnije ćemo izdvojiti - kaže predsednik GO Crveni krst.

Kaže i da će to ići preko Centra za socijalni rad jer je socijalni slučaj, a da će na Opštinskom veću odlučiti o dodeli pomoći.

Podsetimo, Milutinović je niški političar sa višegodišnjim stažom. Dugo je bio u SPS-u, a od pre nekoliko godina je funkcioner SNS u opštini kojom upravlja. Pored toga je i profesor na Fakultetu poslovne ekonomije univerziteta EDUKONS i na Visokoj školi za menadžment u saobraćaju u Nišu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati