Srbija

Direktno.rs

27. 09. 2021. 11:53 16

Peticija podrške apotekarki kojoj SNS namešta otkaz

Na društvenim mrežama se širi peticija podrške apotekarki iz Malog Zvornika Ljiljani Smiljanić koju, prema navodima autora peticije, vladajuća struktura u ovoj opštini želi da diskredituje i da joj namesti otkaz. Razlozi za napade iz redova SNS na pomenutu apotekarku stoje u tome što ona u slobodno vreme na Fejsbuku kritikuje lokalnu vlast.

- Sloboda mišljenja i sloboda izbora je ustavom zagarantirano pravo svakog pojedinca (pa tako i Ljiljane Smiljanić, apotekarske radnice iz Malog Zvornika)! Ljiljana u slobodno vreme na svom Fejsbuk profilu iznosi lične stavove neslaganja sa delovanjem lokalne vlasti. Njeni stavovi van poslovne aktivnosti nikako ne mogu da utiču na ugled ustanove gde profesionalno obavlja svoje zadatke već skoro 30 godina, niti utiču na lični rejting - piše u peticiji.

Takođe, autor peticije navodi da je grupa aktivista vladajuće stranke pokrenula peticiju "koja je imala za cilj diskreditaciju i otpuštanje sa radnog mesta".

- Protest "Podržimo Ljiljanu" odražava bunt sugrađana, prijatelja, poznanika i svih dobronamernih ljudi bez obzira na različite političke poglede. Ovo je bunt zdravorazumskih snaga neopterećenih ucenama. Ovo je peticija protiv partijskog jednoumlja i bahatosti! Ovo je peticija podrške Ljiljani na pravo na pisanu rče i blistavi um! Pravo za sve nas - ističe se u peticiji. 

Na Tviteru se javila jedna od korisnica koja tvrdi da je Ljiljanina bliska prijateljica.


- Ja sam iz Malog Zvornika gde se ovo sve dešava i bliska sam prijateljica Ljiljane. Izuzetno profesionalna, trideset godina radnog staža, ali u slobodno vreme britka na jeziku, veoma hrabra u kritici lokalne vlasti. Bitna nam je svaka podrška, hvala - ističe Biljana.

Očito da je SNS u tolikom strahu da pokušava da zabrani građanima da misle, ili bar da se osveti onima koji ne popuštaju pred ucenama i ne žmure na njihov javašluk.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati