Srbija

Direktno.rs

23. 09. 2021. 18:37 21

KAPILARNI GLASOVI NA SVE STRANE Građani Kladova već sada potpisuju podršku vlasti

Iako je do izbora ostalo nešto više od šest meseci, Aleksandar Vučić je već uveliko upregao svoje podanike u kampanju, koji imaju zadatak da prikupljaju sigurne glasove. Nakon što je danas predsednica GrO Beograd SPP, Mila Popović, upoznala javnost o aktivnostima direktora Beogradskog vodovoda i kanalizacije po tom pitanju, najnoviji slučaj dolazi iz Kladova i to u režiji ministra zdravlja, Zlatibora Lončara.

Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk, pojavili su se spiskovi sa sigurnim glasovima zdravstvenih radnika za Srpsku naprednu stranku, a na zahtev Vučićevog ministra zdravlja.

- Ispunjavaju se zahtevi ministra Lončara, koji vozi G klassu Mercedesa od 150.000 €, a vi primate platu od 400 €. Vidim lista je dobro popunjena, očigledno da su lekari i medicinsko osoblje prezadovoljni sa situacijom u zdravstvu - napisao je Tomas Marinković, koji je i objavio spiskove.

On je postavio pitanje policajcima koji su zaduženi za pravljenje spiskova:

- Je li vi primate platu od stranke ili od naroda koji plaća porez?

Takođe, imao je i poruku za glavnu sestru.

- Političkim aktivizmom se bavi u slobodno vreme! Nemojte sutra da se pravdate sa rečima: morali smo, imamo decu! I mi imamo decu pa ne moramo - poručio je Marinković.

Podsetimo, zdravstveni radnici u Kladovu nisu prvi koji su primorani da daju svoj potpis Vučiću i SNS, jer su pre njih na takav potez naterane kolege iz Paraćina, na šta je ukazala Demokratska stranka. Potpisivanje se sprovodi po nalogu direktorke i pod nadzorom glavne sestre, uz zabranu fotografisanja.

Tabela sadrži polja u kojoj se unosi ime i prezime, mesto, adresa i broj telefona onih koji je potpisuju podršku".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati