Srbija

Direktno.rs

20. 09. 2021. 16:26 5

SSP: Sotirovski sve slagala, osim da joj je zet na listi

Kako bi prikrila činjenicu da je njen zet na listi za socijalni stan, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski iznela je niz laži na konferenciji za medije. Jedina istina koju je iznela je da njen zet jeste na listi za dvosobni socijalni stan, saopštava Gradski odbor SSP Niš.

Idemo redom:

Sotirovski je slagala da je "lice koje je na listi za socijalni stan Đilasov čovek". Imenovano lice nikakve veze nema sa Đilasom, niti sa Strankom slobode i pravde, nije član stranke, niti je ikada bilo.

Sotirovski je slagala i da se "Đilasovi ljudi ne pojavljuju na ročištima jer nemaju šta da kažu", budući da je gradonačelnica tužila predsednicu Gradskog odbora SSP Niš. Istina je da se na održanom ročištu nije pojavila gospođa Sotirovski, a da je do odlaganja došlo usled nemogućnosti advokata odbrane Vladimira Todorića da prisustvuje u zakazanom terminu. Sledeće ročište je 29. oktobra 2021. godine i sa nestrpljenjem ga iščekujemo.

Najbrutalnija laž Sotirovski je da na listama za socijalne stanove nema lica koja boluju od raka, a koja su samohrane majke. Ovo je smejanje u lice svim ljudima koji boluju od najtežih bolesti. To lice postoji, ispod crte je i ima manji broj poena od zeta gradonačelnice. Nejasno je po kom kriterijumu.

Gradonačelnica se ljuti jer smo izneli istinu. Da li je njen zet na listi za dvosobni stan? Jeste.

Da li je ispod crte ostala samohrana majka, onkološki pacijent? Jeste.

Da li je ona, prilikom obilaska gradilišta, te stanove nazvala socijalnim? Jeste.

Pa šta onda nije tačno u saopštenju na koje se gradonačelnica poziva, a koje ju je toliko pogodilo?

I da se okane Mauricijusa i miliona, sramota je da botovski ponavlja laži. Nek se sabere, ne može se nepotizam braniti lažima i spinovanjem. A ni pretnje tužbom neće uraditi plodom. "Đilasovi" neće odustati od ukazivanja i dokazivanja koruptivnih i neetičkih postupaka gradonačelnice, a imamo pune ruke posla i hvala joj na tome - poručuje Gradski odbor SSP Niš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati