Srbija

Direktno.rs

05. 09. 2021. 09:54 9

SSP: Vučević više ni ne krije svoje veze s narko-bosovima

Sumnje o trajnoj povezanosti najviših struktura Vučićeve SNS sa ozloglašenim Zvonkom Veselinovićem sada su i dokazane, kada smo na zajedničkom poslu rekonstrukcije platoa ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu zabeležili mehanizaciju njegove firme "Granit peščar" i kompanije "Suuniko", u vlasništvu osuđenih kriminalaca, piše u saopštenju Stranke slobode i pravde Novi Sad koje prenosimo u celosti.

Ovaj posao, koji je naručio Grad, a novcem građana finansira i Pokrajina, objedinio je krem de la krem mafije i zatvorio pun krug "isisavanja novca iz budžeta": materijal dobavlja Veselinovićev "Granit peščar", radove izvodi "Energotehnika – Južna Bačka" - kompanija bliska Srpskoj naprednoj stranci, a podizvođač je "Suuniko" Gorana Kovačevića Goranca. 

Podsećamo da su pre samo nekoliko dana ulice Novog Sada bile poprište mafijaškog obračuna, a tom prilikom ranjen je osuđivani narko-diler Goran Kovačević Goranac, za kog se sumnja da zapravo stoji iza novosadske firme "Suuniko". Firmu je formalno osnovao Gorančev šurak Niko Uskoković, takođe osuđivani narko-diler, ali to nije smetalo Vučićevom gaulajteru Milošu Vučeviću da im poveri kapitalne gradske investicije.

Ovi "vredni majstori" dobijali su milionske ugovore, učestvovali u unosnim podizvođačkim kombinacijama - od izgradnje Baletske škole, do nove kovid bolnice. Među najzvučnijim projektima jesu poslovi za firmu "Južna Bačka", a kako saznajemo rade i na Beogradu na vodi. Stranka slobode i pravde i ranije je obaveštavala javnost o sumnjivim poslovima Grada Novog Sada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati