Srbija

Direktno.rs

16. 06. 2021. 15:48 1

Tri pitanja za predsednika niške opštine Medijana

Da je službena škoda opštine Medijana viđena ispred restorana “Topčiderac” u subotu 29.05.2021. godine gde se u tom trenutku održavala svadbena proslava fudbalera Aleksandra Mitrovića, skandal je nad skandalima. Ipak, još veći skandal su obrazloženja koja dolaze od predsednika opštine Medijana Nebojše Kocića i opštinskog većnika Aleksandra Đorđevića, koji je tog dana službeni auto i koristio - navode iz Stranke slobode i pravde Niš.

- Jedan kaže da je vozač zalutao, a drugi da su se slučajno našli ispred restorana “Topčiderac” obilazeći Beograd i gledajući kontejnere. Bar da su usaglasili izjave - kažu iz SSP.

Stoga zahtevaju od predsednika opštine Medijana Kocića odgovore na tri pitanja.

- Koja je od dve izjave “tačna”, ko je “krivac” - loša navigacija ili turistička čuda kontejneri? Da li je Đorđević dobio i dnevnicu za rad vikendom budući da službeni nalog za sporni put postoji? Dokle će da vređa inteligenciju Nišlija ovako sramnim objašnjenjima?

Kako iz SSP navode, taj put, kao i plate opštinskih funkcionera, finansiraju se novcem svih građana opštine Medijana.

- Postoji osnovana sumnja da je došlo do zloupotrebe službenog auta, te zahtevamo odgovornost predsednika opštine Medijana Kocića i opštinskog većnika Đorđevića, a da imaju mrvu morala podneli bi ostavke. Podsećamo da je opštinski većnik Đorđević građanima poznat kao učesnik u organizaciji bakljade u opštini Palilula, na kojoj je prisustvovao sa tadašnjim predsednikom opštine Palilula Aleksandrom Ždraletom. Stranka slobode i pravde garantuje da lustracija i krivična odgovornost neće zaobići nijednog funkcionera koji se ogrešio o zakon i građane - zaključuju iz Opštinskog odbora SSP Medijana u Nišu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati