Srbija

Direktno.rs

09. 06. 2021. 13:41 3

Baja iz "mercedesa" krade kantu za đubre?" (VIDEO)

Da smo kao narod odavno otišli u "aut" pokazuje i S.N. iz Niša, koji je svoj "mercesec" zaustavio pored trotoara, izašao i metalnu kantu za smeće ukrao i stavio u gepek!

Samo što smo se rešili Tamare Đurić i njenog bahatog parkiranja u Beogradu na vodi, stigao je još jedan neverovatan snimak. Lik sa "mercedesom" napravio je pometnju na niškim ulicama kod pijace "Boško Buha", ukrao korpu za smeće i izazvao bes građana - potpuno s razlogom!


- Da li je moguće??? U gradu ima vandala, ima nesavesnih građana, često se dešava da oštete ulične korpe za otpad, dečije mobilijare, kontejnere za reciklabilni otpad… ali ovo na snimku je nečuveno, ljudi parkirali auto i u sred bela dana kradu uličnu korpu!!! - piše u opisu videa koje je na Fejsbuku objavilo JP "Medijana" Niš.

Na zaprepašćenje radnika iz obližnjih lokala, baja je bez blama došao i strpao kantu u gepek, ali njegova zamiso nije sprovedena u delo do kraja.

Kako je objavila agilna gradonačelnica Dragana Sotirovski, 77-godišnji čovek je zahvaljujući građanima i pripadnicima komunalne milicije, sprečen u krađi kante za smeće i slučaj je prosleđen Policijskoj upravi u Nišu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati