Srbija

[ Izvor: Telegraf.rs ]

08. 06. 2021. 16:53 1

Telefon nestale devojčice (14) ne može da se locira

O devojčici Emiliji R. staroj 14 godina duže od tri dana nema ni traga, ni glasa. Tinejdžerka je poslednji put viđena u petak uveče, a u subotu rano ujutru napustila je kuću dok je cela porodica spavala. Do njih su ovih dana stizale oprečne informacije, ali nijedna nije bila od koristi.

- Poslednje što smo čuli jeste da je viđena kod jednog restorana u gradu, ali ne znamo da li je to uopšte tačno. Više nikakav trag nemamo. Kontaktirali smo sa svim njenim prijateljima, ali niko je nije čuo od petka. U kući nije bilo nikakve svađe, niti nesuglasica da bi zbog toga otišla. Ocene jesu bile malo lošije u poslednje vreme, ali to svakako nije bio razlog za prepriku - izjavila je za RINU Emilijina sestra Jovana.

Ona je rekla kako je devojčica jedino iz kuće ponela ranac, a mobilni telefon već danima nema signal. Obrisala je i sve društvene mrže.

- Nedostupna je od tog trenutka, a policija nam je rekla da njen telefon uopšte ne može da se locira i da je najverovatnije razbijen. Danima nismo spavali, samo nam je cilj da se javi da je živa i zdrava. Ovim putem i njoj bih želela da poručim da ukoliko vidi sve ove objave da se javi, jer smo mnogo zabrinuti. Ona je samo dete koje ima 14 godina. Plašimo se za njen život i zdravlje - kaže Jovana.

Porodica još jednom apeluje na sve građane da ukoliko vide Emiliju jave policiji ili porodici na broj telefona 061/138-7605. Devojčica je visoka oko 170 centimetara, ima tamno smeđu dugu kosu, smeđe oči i mladež na nosu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati