Srbija

S. M.

06. 06. 2021. 18:52 10

"Ima li kraja bahatosti, lopovluku i neznanju SNS-a?"

Vranjska ulica Bore Stankovića, koja je u centru grada, kod Doma zdravlja, postala je nebezbedna za ljude, jer radovi koji se izvode nisu obezbeđeni. Tako je ograda od mosta samo postavljena, nije učvršćena, a kocke koje su poređane, već sa prvom kišom su se rasturile. I tu nije kraj mukama Vranjanaca, već jučerašnja kiša izazvala je poplavu, baš zato što nisu postavljeni kanali za atmosferke padavine, a voda je prodrla u mnoge domove.


- Iako je rok za završetak radova, koji su počeli 2019. godine, bio 60 dana, evo ni posle 600 dana nema naznaka kraju. Ipak, to nije najveći problem, već opasnost koju uzrokuje nestručno izvođenje radova. U ulici do danas nije postavljena vertikalna kao ni horizontalna signalizacija. Saobraćaj koji se odvija nije regulisan i bezbednost svih učesnika u saobraćaju je ugrožena. Širina trotora koja ne odgovara standardima prinuđuje mnoge pešake da se kreću kolovozom, ali partiju i bratiju ne zanimaju ovi problem, već samo njihovi bankarski računi - navode u Gradskom odboru Stranke slobode i pravde u Vranju.

Ovi radovi, koštaju po projektu 1,7 miliona evra za 710 metara. Kako ništa nije urađeno kako treba, a navodna rekonstrukcija zapravo je nanela više štete nego koristi, iz SSP Vranje pozvali su nadležne službe, kao i gradske oce da se prošetaju gradom i reaguju, dok ne bude kasno i šteta bude nenadoknadiva.

- Tražimo ostavku celokupnog gradskog rukovodstva i pitamo ima li kraja njihovoj bahatosti, lopovluku i neznanju - kažu u SSP Vranje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati