Srbija

S. M.

04. 06. 2021. 10:40 0

Sevale pesnice na zboru radnih ljudi sportske hale

Na zboru radnika u Javnom preduzeću Sportski centar u Prokuplju dogodio se incident, jer je jedan od prisutnih udario drugog zaposlenog. Intervenisala je i policija i podneće se odgovarajuća prijava.

Zbor je sazvan kako bi se iz redova zaposlenih izabralo tri člana za Upravni odbor preduzeća i jedan za Nadzorni odbor. Ubrzo je nastalo komešanje, a D.S. koji je bio član izborne komisije udario je V. S. Priče su oprečne, a nadležni organi utvrdiće istinu.

D.S. kaže da je instinktivno reagovao, jer je V.S. došao do njegovog stola, vikao, udario o sto i izgurao ga sa stolom u ugao.

- Ja sam ustao i pravo da vam kažem ne sećam se da sam ga udario, ali sam čuo kada se požalio i odmah sam pozvao policiju - kaže D.S. i dodaje da je ranije na nekoj zabavi on bio fizički napadnut od strane V.S.

Za razliku od njega V.S. tvrdi da nije izazivao incident i da je samo hteo da da predlog.

- Ja sam predložio da pre izbora prodiskutujemo, ali je on počeo da viče i udario me, pred 43 zaposlena. Odmah sam ga prijavio policiji, ali ću i privatno da potražim pravdu na sudu - potvrdio nam je V.S.

Na kraju je zbor prekinut.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati