Srbija

[ Izvor: Telegraf ]

08. 05. 2021. 12:36 0

Nestala pre 4 dana: Kod kuće ima bebu, mužu rekla da ide po lekove

Renata Šipoš (37) iz Subotice, majka jednoipogodišnjeg dečaka, nestala je u ovom gradu u utorak, nakon što je otišla da kupi majci lekove. Tog dana ponašala se, kako navodi njen suprug Arpad, sasvim uobičajeno, rekavši mu, pred izlazak iz kuće, da žuri.

- Tog dana kad je otišla, žurila je, sin nam je zaspao, bilo je oko 12.30 sati. Htela je da krene, objasnila mi je da ide da podigne mami penziju i lekove i posle se nije vratila - započinje Arpad, dodajući da je Renatin nestanak prijavio pre tri dana.

Kako kaže, zvao ju je posle njenog odlaska, javila se na kratko, rekla da je otišla u drugu kuću koju ima tu u Subotici, da je tamo, da čisti nešto...

- To je bilo u utorak oko 20.30 sati. Posle toga joj je telefon bio isključen. Tamo su je komšije videle poslednji put pre tri dana. Išli smo sa inspektorom da je tražimo, ali ništa.  Ona je psihički loše, lečila se od alkoholizma godinama, uzima i dalje lekove za to. Bojimo se da joj se nešto nije dogodilo. Tražimo neki znak da je dobro... Niko je nije video, sv9akog prijatelja sam pozvao, tražim je i ja, traži je policija... - očajan je njen suprug.

Renata je, navodi njen suprug, kada je tog dana odlazila od kuće, na sebi imala belu majicu, crne pantalone i crne cipele, naočare za sunce, sivu sportsku torbu i jaknu.

Ukoliko ste je videli ili čuli nešto o Renati, pozovite policiju ili njenog supruga na broj telefona 061/237-8256.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati