Srbija

Direktno.rs

22. 04. 2021. 09:44 1

SSP Leskovac: Ružić došao da se slika, a ne da pomogne

Poštovani ministre Ružiću, jasno je da je jučerašnji razgovor sa gradonačelnikom i direktorima osnovnih i srednjih škola Leskovca bio samo povod za slikanje. jer da želite olakšanje uslova rada nastavnicima, po njihovom zahtevu, smanjili bi broj učenika po odeljenju, saopštava Stranka slobode i pravde Leskovac.

Da stvarno želite da finansijski olakšate školovanje dece roditeljima, omogućili bi besplatne udžbenike umesto raznih besmislenih projekata po Srbiji. Da ne želite da stresirate učenike koji više od godinu dana nemaju redovnu nastavu u školskim klupama ukinuli bi malu i veliku maturu za ovu godinu.


Imajući u vidu da cilj vaše posete nisu ni deca ni roditelji ni nastavnici, da li je razlog dolaska zapravo griža savesti i poseta partijskom kolegi i "prijatelju" sa južne tribine Milošu Stojanoviću Gusli jer nakon pretnji opozicionim političarima po Leskovcu niste uspeli da ga zaštitite i od njegovih daljih dela tj. pretnji i iznuda zbog kojih je u pritvoru više od mesec dana -pita se u sapštenju SSP, koje potpisuje predsednica GO Leskovac Jelena Spirić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati