Srbija

[ Izvor: Mediji ]

05. 04. 2021. 07:42 0

April je, a mraz - preko dana sunčano i toplije

Ujutru hladno sa slabim prizemnim mrazem, a ponegde se očekuje i slab mraz na 2 metra visine, po kotlinama magla, na jugoistoku umereno oblačno. Preko dana očekuje se pretežno sunčano i toplije, samo na jugoistoku zemlje ujutru i pre podne umereno oblačno. Vetar slab i umeren, južnih smerova. Najniža temperatura od -2 do 4, najviša od 12 do 16 stepeni.

U utorak ujutru hladno sa slabim prizemnim mrazem.

Pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom i zahlađenje.

Vetar slab i umeren, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak, severozapadni vetar. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša od 6 na severozapadu do 16 stepeni na jugoistoku. U brdsko-planinskim predelima krajem dana i tokom noći sneg uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 85 posto.

U sredu ujutro hladno sa slabim prizemnim mrazem, a ponegde se očekuje i slab mraz na 2 metra visine. Pretežno oblačno, hladno i vetrovito, u nižim predelima sa mešovitim padavinama, kišom i snegom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Vetar umeren i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 4 do 8 stepeni. Moguć je sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90 posto. U nižim predelima mraz.

U četvrtak ujutro hladno sa slabim prizemnim mrazem, a u većini krajeva se očekuje i slab mraz na 2 metra visine. Promenljivo oblačno i dalje hladno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -2 do 2 stepena, najviša od 8 do 11.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati