Srbija

Direktno.rs [ Izvor: Rasina press ]

06. 04. 2021. 07:09 7

Imovinu prepisao na bivšu ženu, pa od opštine naplatio 15 miliona

Radnici Centra za socijalni rad u Aleksandrovcu, gde je Vukosav Vuća Sudimac stalno zaposlen kao sekretar SO do 2013. godine i likvidacioni Upravnik do 2018. godine, a koji nisu želeli da im se imena objave, tvrde da im je pre tri meseca Sudimac ispričao “genijalan plan” - kako će bez rizika potrošiti milione od apanaže likvidacionog Upravnika JP “Informativni centar”.

- Ako nešto krene po zlu, mojoj Bibi prepisao sam svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu, pa sam se od nje sporazumno razveo. Pojedinci mogu samo da me mrze, što se zvanično ništa više ne vodi na mene i što ću slatko da krckam opštinske pare - navode radnici Centra za socijalni rad.

U ovoj ustanovi i dodaju, da im je tada Sudimac pokazao presudu Apelacionog suda u Kragujevcu od 15. septembra 2020. godine, kojom je odbijena Žalba opštine Aleksandrovac, te potvrđena presuda Osnovnog suda u Brusu SJ u Aleksandrovcu.

Plan ovog večitog aleksandrovačkog funkcionera, koji je se od oktobra 2020. godine nalazi na dužnosti člana opštinskog Veća, se ovih dana obestinio. Sudimac je, prinudnim putem, naplatio 15.000.000 dinara od opštine Aleksandrovac, jer je u svojstvu Sekretara SO “zaboravio” 2008. godine da sprovede svoju ostavku na dužnost lividacionog upravnika, pa je tako na toj dužnosti kod APR ostao upisan do 2018. godine.

Inače, građani Župe skupo će platiti i greške “večitog” u postupku likvidaciji JP “Informativni centar”, kada je 20 radnika te medijske kuće 2007. godine izbačeno na ulicu. Tada je Sudimac sačinio lažni Sporazum o prebijanju dugova sa Dejanom Pejićem, direktorom aleksandrovačkog Doma kulture.

U tom dokumentu je naveo, da je ta ustanova najveći poverilac “Informativnog centra”, iako prema poslovnim knjigama, IC nije dugovao ni jedan dinar Domu kulture.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati