Srbija

S. M.

02. 03. 2021. 13:52 0

OPET! Voz prolazi, a rampa podignuta (FOTO)

Pružni prelaz ka Leskovcu između sela Pečenjevce i Lipovica jutros je opet bio potpuno neobezbeđen. Dok je teretni voz prolazio rampa je bila podignuta. Ovo nije prvi put da se na potezu od Doljevca ka Leskovcu nailazi na sličnu situaciju.

- Ovo stvarno nema smisla. Svakoga dana idem ovim putem i stalno se događa isto. Da li iko u ovoj državi misli o bezbednosti građana. Na žalost, znam da sus e ranije događale nezgode, baš zbog toga što su rampe podignute, dok voz prolazi, ali ni to ovu vlast nije naučilo pameti - kaže vozač koji se jutros zatekao na ovom putu.

Reč je o prometnom putu, s obzirom na to povezuje sva sela od Doljevca ka Leskovcu i zaposleni u ovom gradu, ali i okolnim mestima ga koriste da dođu do posla ili kuće.

I dok se planiraju nepotrebni stadioni, ili trgovi, prave mauzoleji i gomadni spomenici, ova važna životna pitanja se ne rešavaju, a ljudi su direktno ugroženi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati