Srbija

M. Ž.

23. 02. 2021. 18:04 0

"Moja porodica je dala sve za Bor, a vi, opasni, ko ste?"

Predsednica Gradskog odbora SSP Bor Irena Živković odgovorila je bahatim poslušnicima vladajuće stranke koji na nju i na ostale opozicionare gledaju sa visine i tom prilikom upitaju: "Znaš li ti ko sam ja". Živković je u nekoliko rečenica opisala ko je ona i ko su članovi njene porodice, za razliku od umišljenih kadrova vladajuće partije i njima bliskih osoba.

- Predstavljaju mi se u Boru onom starom "Je l' znaš ti ko sam ja?" neki opasni da mi dokažu koliko sam slaba i neki veliki da mi dokažu koliko sam mala. Čujte: Ja sam unuka Živka Milovića, koji je umro od posledica zatrpavanja zemljom u Borskom rudniku i Milke Milović koja je sama očuvala troje rudarske dece - napisala je Irena Živković i dodala:

- Ćerka sam Srđana Jovanovića, koji je iz Flotacije i Topionice poneo u invalidsku penziju težak oblik astme i Radmile Jovanović, koja je podizala ruku u fabrici Upaljača da joj se od plate oduzima za gradnju našeg Bora. I majka sam. Lazaru i Anđeli koji rastu na zemlji koja će, ako se ja pitam, ostati njihova - istakla je ona.

- Pa da ponovimo: Ko ste, rekoste, vi - priupitala je Živković one koji su umislili da su bogomdani i nedodirljivi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati