Srbija

[ Izvor: Beta ]

31. 01. 2021. 13:35 0

UPOZORENJE RHMZ: U Srbiji LEDENA KIŠA i sneg

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama i u nižim predelima severne i zapadne Srbije sa snegom. Formiraće se snežni pokrivač, u višim predelima veći, u nižim manji, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Na području Vojvodine padaće kiša koja će se lokalno lediti pri tlu, sa najvećom verovatnoćom u Bačkoj i Sremu.

Duvaće slab i umeren vetar, u Vojvodini i u centralnim krajevima zapadni i severozapadni, a na jugu i jugoistoku južni. Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do pet stepeni Celzijusa, najviša od jedan stepen Celzijusa na severu do 12 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom. U jutarnjim satima u višim delovima grada susnežica i sneg. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar. Temperatura će biti bez većeg kolebanja od jedan do tri stepena Celzijusa.

U Srbiji će u utorak u većem delu biti umereno oblačno i suvo vreme, na jugu i istoku pretežno oblačno ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Od srede će biti toplije, umereno oblačno sa sunčanim periodima i uglavnom suvo i sa temperaturama znatno iznad poseka za ovo doba godine.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 1. februar 2021: Usled očekivane biometeorološke situacije, oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i depresije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati