Srbija

[ Izvor: Luftika.rs ]

18. 01. 2021. 12:19 14

Kriminalni gang iz Novog Sada na platnom spisku EPS-a

Ekipa koja će učiniti sve što od njih zatraži onaj koji ih je zaposlio, a to svakako nisu intelektualne usluge.

- Zašto se u priči oko FK Vojvodina pojavljuju optužena lica, koja su bila narkodileri? Kakvi su to ljudi koji imaju nadimke Snajper i slično? - javno je postavila pitanje Zorana Mihajlović, ministarka energetike, otkrivajući informaciju da Srbijagas izdvaja tri milona evra godišnje za finansiranje Voše.

Istina je, u Upravnom odboru novosadskog superligaša sedi Slobodan Milutinović zvani Snajper, osuđivani kriminalac, nasilnik, diler i svodnik, piše Luftika.rs.

No, ministarka možda nije upoznata s činjenicom da je taj tridesetčetvorogodišnjak, do nedavno vođa Vošinih navijača, zajedno sa svojim bratom Nenadom, te starim pajtašem Borislavom Kurucićem, (imena “dobro poznata policiji”), na platnom spisku “Elektrovojvodine”, javnog preduzeća koje spada u njen resor!

Naravno, ni Milutinović ni njegova družina ne pojavljuju se na svojim radnim mestima, ali uredno dobijaju lepu platu i teče im radni staž.

Po potrebi, zna se - momci će učiniti sve što od njih zatraži onaj koji ih je zaposlio (čitaj - neko moćan iz gradske vlasti), a to svakako nisu intelektualne usluge. Nije zgoreg imati tipa koji očas posla sakupi falangu koja neće prezati da, ako zatreba, gazi sve pred sobom.

Gospođa Mihajlović, čija meta nije bio Snajper već Bajatović, igrom slučaja se našla na istoj strani sa mrskim joj direktorom Srbijagasa i prvim čovekom  FK Vojvodina.

Jer njemu, sasvim sigurno, ne odgovara da sedi za stolom sa žestokim momkom, osuđivanim kriminalcem, koji ga je poslednjih meseci neprestano prozivao, tvrdeći da je Voša “Bajatovićev talac”.

Ko je Slobodan  Milutinović Snajper? Vođa Vošinih navijača, telohranitelj i čovek od poverenja kontroverznog Bate Kan Kana Butorovića, pokojnog vlasnika novosadskih hotela Park i Leopold i direktora novosadskog drugoligaša Kabela, bio je problematičan od rane mladosti.

Njegovo ime vezuju se za brojna krivična dela - od dilovanja droge, preko nasilničkog ponašanja do organizovanja prostitucije, zbog čega je odležao tri godine u zatvoru i ima nekoliko uslovnih kazni.

Snajperu dlaka falila nije ni kada mu je, u tri navrata, postavljena bomba pod automobil: prvi put je to bio luksuzni mercedes, potom ekskluzivni volvo, i, treći, početkom prošle godine, skupoceni porše.

Definitivno, “Elektrovojvodina” je dobila veliko pojačanje. Brat i “kolega” Slobodanov - Nenad, takođe je sklon nasilničkom ponašanju, što važi i za  Borislav Kurucića, takođe navijača.

Oni su 2011. bili deo petočalne kriminalne grupe koja je do smrti tukla čoveka. Viši sud u Novom Sadu osudio je na ukupno 19 godina zatvora petoricu mladića iz ovog grada, koji su na smrt pretukli Novosađanina Vojkana Morarevića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati