Srbija

Direktno.rs

20. 12. 2020. 20:58 67

ZA SREĆU TREBA MALO "U moj dom došao je sin Vučića, doživotnog predsednika!"

Poznato je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživa u narcisoidnosti i samopromociji na svakom koraku i da je u kampanji gotovo 24 časa dnevno. Ovog puta, za potrebe samohvalisanja poslužio mu je sin Danilo, kao i izvesna gospođa Jasmina Milanović iz Jagodine, iz čijih usta je izašla verovatno Vučićeva želja - da bude doživotni predsednik.

- Za sreću je potrebno malo, a moja sreća danas ne može se opisati rečima i ne može se nikako izmeriti. U moj skromni dom danas je dolazio ni manje, ni više nego Danilo Vučić, sin predsednika Aleksandra - napisala je ona na Fejsbuku, uz fotografiju sina predsednika Srbije i Srpske napredne stranke.

- Poštovani predsedniče, u aprilu mesecu ja sam se vama obratila za pomoć. Niste ignorisali moju poruku već ste odmah reagovali i time pokazali koliki ste čovek - nastavila je ona.

- Danas, nakon osam meseci Vi ste se setili mene i poslali ste svog sina da mi lično uruči poklon za novogodišnje praznike. Ovo što ste uradili, nije uradio nijedan predsednik u Evropi. Ja sam pod utiskom i u šoku i ne znam koju bih reč mogla da upotrebim da bih Vam dočarala kako se osećam i kakvu sam čast danas doživela - napisala je Jasmina.

Za kraj, izgovorila je nešto što Vučić želi više od svega i to ne krije.

- Od srca želim Vama i vašoj porodici pre svega dobro zdravlje, dug život i uspeh na svakom vašem koraku. Iskreno želim i nadam se da ćete biti naš doživotni predsednik. Samo napred, živeli - zaključila je ona.

Slika današnje Srbije u jednom pasusu...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 67

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati