Srbija

[ Izvor: Mediji ]

20. 12. 2020. 13:10 0

TRAŽE IH HELIKOPTEROM Milica i Stefan još nisu nađeni

Automobil Milice Mirjanić (20) i Stefane Rusova (27) poslednji put je snimljen kod vodopada u blizini etno restorana u Lisinama, a telefon je poslednji put lociran u Tupižnici, juče oko 15 časova. Kako su mediji obkavili, helikopter MUP- je na terenu i priključen potrazi.

- Krenuli smo u potragu. Poslednji put je telefon lociran u Tupižnici, oko 15 časova juče. Za sada ih još nismo pronašli - navode iz Gorske službe spasavanja iz Bora.

Automobil Milice i Stefana, koji su nestali juče kod Lisina na Beljanici, snimljen je kod etno restorana u Lisinama, kod vodopada. Kako se vidi na snimku, prolazak automobila je zabeležen u 10:10 sati, 19. decembra. 

- Imamo informaciju o nameri da su hteli da se poponu na Bjeljanicu, ali to je samo pretpostavka. U potragu je krenula stanica iz Bora, a Kruševac i Beograd su u pripravnosti - rečeno je iz Gorske službe.

Oni, kako je za medije izjavio Stefanov brat Nemanja Rusov, imaju iskustva sa planinarenjem, ali nisu iskusni planinari.

Podsetimo, dvoje mladih izgubilo se u subotu kod mesta Lisine, u podnožju Beljanice kod Despotovca. Reč je o Milici Mirjanić (20) i Stefanu Rusovu (27), koji su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati