Srbija

S. M.

14. 09. 2020. 20:44 1

Da ne čeka Jelena Tomašević: Kad si predsednik opštine - sve može (VIDEO)

Građani Kuršumlije bili su neprijatno iznenađeni jer mnogima nije dozvoljen ulaz na plato ispred manastira Svetog Nikole u subotu tokom koncerta Jelene Tomašević u Kuršumliji, a predsednik ove opštine Radoljub Vidić (SNS) je samo prošao kroz ljude i ušao! Oni smataraju da ako je već, kako im je rečeno, popunjen dozvoljen broj posetioca, trebalo bi to da važi i za predsednika koji treba da bude primer. Vidić kaže da je on imao rezervisano mesto.

Subotnji koncert Jelene Tomašević, koji je bio deo manifestacije "Nemanjini dani" u Kuršumliji, potresao je ovu sredinu, jer su mnogi želeli da je slušaju, ali im obezbeđenje nije dozvolilo da uđu iza ograde manastira.

Ipak, u trenutku kada se pojavio predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić, na snimku koji nam je prosleđen, vidi se da je obezbeđenje u prvom trenutku odbilo da ga pusti, a onda su to učinili, naočigled mnogih koji su i sa malom decom bezuspešno čekali da uđu. Kasnije, kada su se dosetili da su svi videli scenu, pustili su sve.

- Nečuven potez našeg predsednika. On bi trebalo da bude primer, a ne da kasni, a onda nonšalatno uđe preko svih onih ljudi, žena sa malom decom koji su čekali. Izgleda da preventivne mere protiv korone za njega ne važe, kao ni za njegovog zamenika, koji je takođe prošao kroz masu i bez pardona ušao, iako je unutra bilo mnogo više ljudi od dozvoljenog broja. Kada su se dosetili kako to izgleda, pustili su sve i zaboravili na preventivne mere protiv kovida-19 - kaže koordinator Okružne organizacije "Dveri" za Toplički okrug Oliver Milisavljević i dodaje da su ostali mogli da uđu 40 minuta nakon početka koncerta.

Predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić kaže za naš portal da je on prošao jer je imao rezervisano mesto. Ipak, on nije odgovorio na pitanje zašto su kasnije promenili odluku i pustili sve ostale, koji su kao siročići preko ograde gledali kako privilegovani mogu, što oni ne.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati