Srbija

Direktno.rs

06. 08. 2020. 15:22 4

"Lončar hitno da smeni direktora bolnice"

"Poštovani gospodine Lončar, pozivam Vas da hitno razrešite direktora Opšte bolnice Leskovac i člana Kriznog štaba u Leskovcu Nebojšu Dimitrijevića, jer je presudom Višeg suda u Nišu osuđen na pet meseci zatvora, godinu dana zabrane obavljanja lekarskog posla i godinu dana zabrane obavljanja funkcije direktora", navela je u saopštenju Jelena Spirić, predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Leskovcu.

- Kada već Dimitrijević sam nije podneo ostavku, obaveza ministarstva je da to uradi u najkraćem roku - istakla je ona.

Jelena Spirić je istakla da se ignorisanjem ove presude baca ljaga na lekare koji u Opštoj bolnici u Leskovcu časno rade posao.

- Već danima Vi lično i Ministarstvo zdravlja, koje je imenovalo Dimitrijevića, ignorišete ovu presudu čime vređate više od 250 lekara u leskovačkoj bolnici koji pošteno rade svoj posao i dodatno urušavate poverenje građana u Krizni štab u uslovima pandemije. Ako ne razrešite Dimitrijevića, to će značiti ne samo da ste njegov zaštitnik, već i da Vam zdravlje ljudi u Leskovcu nije važno, jer da jeste, brigu o njemu nikada ne bi prepustili osuđenom prestupniku - zaključila je u saopštenju Jelena Spirić, predsednica Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati