Srbija

Srđan Milivojević

14. 06. 2020. 07:17 6

"Živim bez struje i vode, a teraju me da glasam za Vučića" (VIDEO)

"Ne žele da mi uvedu struju, ne isplati im se. Kada vodu uvedem sam, pokidaju mi crevo. Predsednik opštine mi je rođak, rođen je u istom selu gde i ja i kaže mi da glasam "broj 1". Za koga da glasam? Šta imam od toga? To je banda - rekao je meštanin sela Gvozdac kod Bajine Bašte u razgovoru za Direktno.rs

Član Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević je u toj opštini i gradu delio besplatne primerke "Novina" i naišao na ljude koji su ogorčeni na vlast, a jedan od njih je pričao za naš portal.

- Imam krave, imam ovce, maline, kupine, imam domaćinstvo... Treba li da dođem kući? Treba li put da mi se naspe? Treba li da se struja digne sa šljiva? Ima 10-15 bandera, veže se struja za šljive i drveće. Predsednik opštine mi je rođak i traži da glasam "broj 1". Rekao sam da neću da izlazim. Što bih izlazio kad ne mogu da dođem kući, ne mogu da mi naspu put, čak ni kada se ponudim da platim. Menjam trafo i žice i rizikujem da me ubije struja. Neće da mi uvedu struju ni o mom trošku. Kažu da im se ne isplati za dve, tri kuće. I kažu glasaj "broj 1". Pa ne možeš ti meni da kažeš koga ću ja da glasam - rekao je meštanin i dodao da vlast godinama obećava da će nešto učiniti posle izbora, ali da od toga na kraju ne bude ništa.

- Prave kampanje, koalicije, zaluđuju ovaj narod samo da glasamo. A na kraju šta imamo? Jedno veliko ništa. Do kad obećavanja? Neka konkretno urade nešto za narod. Ne tražim milostinju, ja ću da platim da imam struju. Je l' mnogo tražim? Ja dovedem vodu, oni mi oduzmu vodu. Dovedem drugu, oni mi pokidaju crevo. To je banda - kazao je meštatnin sela Gvozdac kod Bajine Bašte. 

Milivojević mu je rekao da neće da obećava ni struju, ni vodu, ali da će doći u Gvozdac da vidi u kakvim uslovima živi njegov sagovornik, na šta je ovaj vrlo rado pristao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati