Srbija

[ Izvor: jugmedia ]

05. 06. 2020. 06:43 5

SNS odštampala zaštitne maske "Za decu Leskovca"!

U cilju odgovornosti i pridržavanja mera kako bi sprečili moguću zarazu i širenje virusa, Srpska napredna stranka odštampala je zaštitne maske koje će u narednom periodu biti podeljene deci i ostalim Leskovčanima, saopštili su iz Foruma žena GO SNS u ovom gradu.

Kako je rečeno, SNS je odgovornom politikom opravdala svaku stepenicu ka gore.

- Zato brinemo o onome što nam je najvažnije, a to su naša deca jer deca su naša budućnost. Jer i dalje važi da svako od nas nosi veliku odgovornost i stoga bi i dalje trebalo da se pridržavamo mera zaštite jer ćemo samo tako sprečiti dalje širenje zaraze - istakla je predsednica Foruma žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu Kristina Vasiljković.

Na Međunarodni dan dece žrtava nasilja, Vasiljković je ukazala na važnost sprečavanja ovog globalnog problema.

- Svako dete ima pravo na život, na rast i razvoj, na jednakost i ravnopravnost među svojim vršnjacima i pravo na život u porodici. Nažalost, svedoci smo da su mnoga deca žrtve, žrtve nasilja i to je okolnost na globalnom novou, a ne samo kod nas - upozorila je Vasiljković.

Ona je podsetila da je samo pre tri dana Forum žena GrO SNS Leskovac obeležio Međunarodni dan dece i to posetom i simboličnim poklonom predškolcima na teritoriji Bratmilovca, Mrštana, Donjeg i Gornjeg Krajinca, Rajnog polja, Orašca i Manojlovca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati