Srbija

[ Izvor: Jugmedia ]

04. 06. 2020. 16:26 0

Direktor dodelio zahvalnicu svom zetu

Regionalna privredna komora za Jablanički i Pčinjski okrug dodelila je zahvalnice za izuzetno angažovanje i saradnju tokom vanrednog stanja, a među njima se našao i zet predsednika ove komore zbog navodno najmanjeg broja zaraženih od koronavirusa.

Štab za vanredne situacije grada Leskovca, opština Lebane, Policijska uprava Leskovac, kompanije “Prima nova”, Nelvas-Maks” i “Jugrpom” iz Leskovca, kao i novinari dopisništva RTS-a i TV Prva iz ovog grada Srđan Conić i Bratislav Ilić, dobitnici su zahvalnica Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug za izuzetno angažovanje i saradnju tokom vanrednog stanja sa ovom institucijom.

Predsednik Regionalne privredne komore Goran Jović nagradu je uručio i svom zetu Ivanu Bogdanoviću zato što je navodno u opštini Lebane bilo najmanje zaraženih od virusa korone, što zapravo nije istina prenosi Jugmedia.

Kako je istakao njen predsednik mr Goran Jović, odluku o onima koji su nagrađeni, doneo je lično predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, koji je verovatno čak iz Beograda znao šta se zapravo događaja u Leskovcu.- Iako potvrda o postignutim rezultatima prija, svako od nas je samo radio svoj posao najbolje što zna i ume. Borba koju još uvek vodimo je borba za živote svakoga od nas. U teškim vremenima svako pokaže svoje pravo lice. Većina naših građana, počev od celokupnog medicinskog osoblja, radnika koji održavaju higijenu grada, zaposlenih u supermarketima, pumpama, apotekarima, ali i novinari čiji su predstavnici Bratislav Ilić i Srđan Conić, sugrađani koji su poštovali sve mere predostrožnosti, nama su bili najveći saveznici. Oni su pokazali najbolje lice našeg grada. Zato, ova nagrada pripada svima - poručio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.Nagrađena tri preduzeća dobila su zahvalnice zbog donacija lokalnim samoupravama i zdravstvenim ustanovama, a novinar Srđan Conić zato što je, kako je kazao Jović, najviše izveštavao sa terena tokom pandemije, a Bratislav Ilić zbog izveštavanja iz Grčke i Severne Makedonije.

Inače, kako prenosi Jugmedia, ova dva novinara česti su gosti predsednika Regionalne privredne komore na putovanjima po Grčkoj, Italiji, Sloveniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati