Srbija

[ Izvor: Tpk news ]

01. 06. 2020. 21:43 5

HIT U Kostolcu svečano otvorili fotokopirnicu

Presecanjem crvene trake, uz aplauz i prisustvo medija u Tehničkoj školi sa domom učenika Nikola Tesla u Kostolcu svečano je otvorena - fotokopirnica! Povod je bio dan škole čija je proslava zbog korone odložena, ali se nije čekalo sa grandioznim otvaranjem prostorije u kojoj se nalaze kopir mašine.

Za presecanje vrpce bilo je potrebno čak troje ljudi, jedan predstavnik Grada, jedan predstavnik škole i jedan prestavnik đačke zadruge. Kažu da će fotokopirnica puno da znači učenicima ali i ostalim građanima Kostolca i da će početi da radi iako deca do kraja školske godine uopšte više neće dolaziti u školu.

Ovo je tek jedno u nizu “grandioznih” otvaranja kojima smo bili svedoci u Srbiji. Jedno od upečatljivijih se desilo prošlog septembra kada je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma najavio da će u 52 jagodinska sela na svakih 300 metara pored njiva biti postavljeni toaleti sa kupatilima kako bi leti poljoprivrednici mogli da se osveže. On lično je jedno svečano otvorio.

Povod za svečanu ceremoniju otvaranja svojevremeno bilo je uređenje i asfaltiranje 250 metara staza između grobnih parcela i novosagrađenog toaleta pored kapele na groblju u Leskovcu. Lokalna vlast uložila je u to preko dva miliona dinara.

U Miroševcima kod Leskovca je takođe uz svečanost i prisustvo lokalnih medija otvorena septička jama koja će služiti lokalnoj osnovnoj školi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati