Srbija

Direktno.rs

01. 06. 2020. 16:36 4

Premijerki rekao šta misli o MHE, odmah pozvan u Vladu

Aktivista inicijative Odbranimo reke stare planine Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je za Direktno.rs da je pozvan da dođe sutra na sastanak u Vladu, a povodom njegovog jučerašnjeg pitanja upućenog premijerki u Pirotu kad će da se reši nelegalna gradnja malih hidroelektrana.

Na pitanje da prokomentariše činjenicu da je jedan od retkih građana koji su imali hrabrosti da kažu premijerki svoje mišljenje o načinu na koji nadležni organi rade u Srbiji, katko je rekao "zato me i zovu Ćuta".

Odgovor iz Nemanjine 11 stigao je brzo, budući da mu zakazan sastanak od kog, kako kaže, ništa ne očekuje - za sutra u 16 sati.

- Satanak je zakazan sa sutra u 16 časova. Ne očekujem ništa, kao ni na prethodnim sastancima s Vučićem, zato što nisu ispunili ništa što su obećali - istakao je Jovanović za Direktno.rs.

Podsetimo, Jovanović je juče u Pirotu pitao predsednicu Vlade Anu Brnabić kada će problem izgradnje malih hidroelektrana koje ugrožavaju prirodu biti rešen, i kada ćemo doneti Zakon o zaštiti životne sredine, pri čemu je primijerka pokazala da ne zna da li je za ovo pitanje nadležna lokalna ili republička vlast, ali i obećala sastanak koji će, nakon poziva, biti i organizovan. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati