Kultura

Direktno.rs

11. 12. 2021. 15:04 25

DIVNO Ršum u par reči o liku Dragana Đilasa (VIDEO)

Čuveni srpski pesnik za decu, Ljubivoje Ršumović, otkrio je prilikom gostovanja na TV K1, malo poznate detalje o ličnosti Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde.

- Ja vidim danas, ljudi napadaju Dragana Đilasa da je zaradio nekakve milione. Ja, doduše, ne znam, ali znam ipak nešto o Draganu Đilasu i to mogu da kažem javno. Jednog dana sam zatekao, jer nam je on dao bio svoje prostorije na Terazijama da radimo, njegovu sekretaricu da u Novostima nešto obeležava crvenom olovkom. Ja je pitam šta je to, direktor, kaže, pomaže ljudima kojima treba dati pare, pa mu ja to obeležavam. Rekoh, kako to, nigde se ne govori o tom njegovom humanitarnom radu. On izričito traži, kaže, da se njegovo ime i ime njegove firme ne pominje, on samo uplati pare i zdravo. Dakle, to sam sam bio prisutan da se dogodilo. Ja se politikom ne bavim, mene to ni ne zanima. čak se sprdam sa politikom, vrlo često - preneo je svoje utiske o Đilasu Ršumović.

Reči omiljenog dečjeg pesnika prokomentarisala je i Ana Stevanović, članica Predsedništva Stranke slobode i pravde.

- Otadžbina se brani dobrotom, lepotom, znanjem i lepim vaspitanjem, a posebno pomaganjem drugima. U ovom videu voljeni Ršum otkriva istinu o najviše blaćenom opozicionom političaru. Botovi i SNS na aparatima posle ovoga - napisala je Ana Stevanović na Tviteru.

Naravno, o humanitarnom radu Dragana Đilasa malo se zna, ne samo zato što je kao najveći protivnik Aleksandra Vučića, zabranjen na medijima sa nacionalnom frekvencijom, već i zbog toga što se pravi i iskreni humanitarci ne hvali javno koliko je i kome pomogao.

I u tome je suštinska razlika između Đilasa i Vučića, jer su naprednjačkom lideru marketing i rejting sve i svja i nema te stvari i gadosti koje nije spreman da učini za sopstvenu promociju. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati