Kultura

Direktno.rs

06. 09. 2020. 18:41 18

"Vučić kao kuče sedeo pred Trampom i čekao parče keksa"

"Pravi AV (Aleksandar Vučić) nije raspomamljeni govornik na SNS mitingu i osioni baja koji viče na saradnike. Pravi AV je smerni, unjkavi čankoliz i uvlaka koji savijene glave, bez reči, sedi na kuhinjskoj hokli i čeka kao kuče parče keksa", poručio je predsedniku Srbije dramaturg Siniša Kovačević.

Aleksandar Vučić je prvog dana dijaloga sa delegacijom Kosova sebe predstavljao kao neustrašivog političara, kao nekog kome niko ne sme da se suprotstavi, spremnog da se uhvati u koštac sa svima.

Uostalom, to je poručio u četvrtak nakon napuštanja Bele kuće, kada je rekao da je u prostoriji, dok je on govorio, "vladao muk". Ali, da li je bilo baš tako?

Čini se da je prava istina izbila na videlo u petak, kada je potpisao sporazum o ekonomskoj normalizaciji sa Kosovom, nakon čega je pred Trampom sedeo kao đak u klupi, koji čeka da ga učitelj ispita.

Saglasan sa tim je i dramaturg Siniša Kovačević, koji je jasno istakao da je time srušena slika koju je Vučić osam godina gradio o sebi.

- Pravi AV nije raspomamljeni govornik na SNS mitingu, mozogini naku***nko iz TV studija, osioni baja koji viče na saradnike. Pravi AV je smerni, unjkavi čankoliz i uvlaka koji savijene glave, ponižen, bez reči sedi na kuhinjskoj hokli, pred Trampom, ne trepće i čeka, kao kuće, parče keksa - napisao je Kovačević na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati