Kultura

11. 01. 2020. 13:54 0

Region piše o jugoslovenskoj filmskoj divi

Odlazak jedne od najvećih jugoslovenskih i srpskih glumica Nede Arnerić potresao je region.

Mediji u regionu opširno izveštavaju o velikom gubitku na glumačkoj sceni.

Nedu Arnerić volela je cela bivša Jugoslavija. Bila je jedna od najzapaženijih glumica, koja je ostavila neizbrisivi trag u jugoslovenskoj kinematografiji.

Naslovne strane prepune su naslova o smrti Nedi Arnerić, a društvene mreže preplavljene oproštajnim porukama. Ovako su pojedini mediji u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori izvestili o smrti legendarne Nede Arnerić:

- Ugasila se jedna od najvećih zvezda ovih prostora. Preminula je proslavljena glumica Neda Arnerić. Lepotica silnog talenta ostaće upamćena po više od stotinu filmskih i televizijskih uloga, a sve jedna bolja od druge. Putuj, draga Nedo, i vidimo se opet pred nekom nebeskom kamerom! - napisao je jutarnji.hr.

Neda Arnerić pronađena mrtva u stanu: bila je seks simbol bivše države, a mnogi je pamte po ulozi u kultnom filmu, naslov je hrvatske Slobodne dalmacije.

Odlazak čuvene glumice: Neda Arnerić pronađena mrtva u stanu! - Vecernji.hr

U 67. godini života preminula je legendarna Neda Arnerić... - Index.hr

Vest o smrti jugoslovenske dive preneo je i hrvatski Story, kao i portali klix.ba, Balkans.aljazeera.net, nezavisne.com, mondo.me, vijesti.me ...

- Zvali su je jugoslovenska Širli Templ. Plenila je svojom pojavom, mnogima bila jedna od najlepših domaćih glumica, a njen prepoznatljivi osmeh, osmeh devojčice koji je imala do poslednjeg dana, bilo je nemoguće ne zapamtiti.

Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini. Prema prvim informacijama, pronašao ju je brat u njenom stanu na Vračaru. Tragova nasilja nije bilo. Diva glumišta slovila je za lepoticu i seks simbol jugoslovenske kinematografije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati