Kultura

[ Izvor: N1 ]

19. 11. 2019. 21:42 0

Trifunović nagradu "Pravi muškarac" posvetio uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću

Centar E8 dodelio je nagradu "Pravi muškarac" za 2019. godinu glumcu Branislavu Trifunoviću zbog kulturnog i umetničkog rada na afirmaciji ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, nenasilja, humanosti i tolerancije. Trifunović je ovu nagradu posvetio uzbunjivaču iz Krušika Aleksandru Obradoviću.

Tokom svog dosadašnjeg rada, Branislav Trifunović je pokazao da je oštar protivnik nepravde, nasilja i netolerancije i kao takav predstavlja pozitivan primer muškosti mladićima i muškarcima, navodi se u saopštenju Centra E8.

Branislav Trifunović je rekao da je njegova borba, zapravo borba za dostojanstvo, kao i da je pravi muškarac onaj koji se trudi da živi u ljubavi.

Trifunović je kazao da se ceo svoj život trudi da u centar svog zbivanja i događanja stavi - čoveka.

Naveo je da je za njega pravi muškarac i prava ljudina uzbunjivač Aleksandar Obradović.

- Želim ovom prilikom da mu posvetim ovu nagradu. Mislim da je to put kojim ovu zemlju treba da vodimo ni da glasno govorimo o svim problemima jer je to dokaz koliko volimo ovu zemlju. Tako da, Aleksandre, drži se, biće ovo divna zemlja - rekao je on.

Centar E8 nagradu "Pravi muškarac" dodeljuje šesti put, a pre Trifunovića dobili su je Marko Somborac, Saša Janković, Marko Šelić Marčelo, Zoran Kesić i Renato Grbić koji su ove godine činili žiri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati