Hronika

[ Izvor: Mediji ]

26. 01. 2023. 11:59 2

Odloženo suđenje silovatelju Igoru Miloševiću

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je za 20. februar odloženo suđenje višetruko osuđivanom silovatelju Igoru Miloševiću, optuženom da je ugrožio sigurnost novinarke J.R. koja je radila intervju sa njim.

Suđenje je odloženo, jer sudu još nisu dostavljeni spisi neuropsihijtrijskog veštačenja Miloševića, koje je sudija naložila na prethodnom suđenju. Milošević nije doveden iz pritvora na današnje suđenje. Za 20. februar je predviđeno ispitivanje svedoka. Sudi mu se za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, a povodom navoda koje je pored ostalog izgovorio prilikom davanja intervjua "Informeru", nakon što je izdržao kaznu od 15 godina zatvora zbog silovanja.Milošević je na prethodnom suđenju rekao da nije imao nameru da ugrozi bilo čiju sigurnost, te da je u intervjuu pričao samo o krivičnim delima koja je počinio do 14. godine. Tužilaštvo je u optužnom predlogu predložilo da se Milošević osudi na kaznu zatvora od dve godine i deset meseci, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom J.R. u trajanju od tri godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati