Hronika

[ Izvor: Mediji ]

23. 01. 2023. 16:36 0

Policija u dvorištu kavčanina iskopala tela tri žene?!

Turska policija navodno je u kući Kotoranina Željka Bojanića pronašla tela tri žene koje su služile kao prodavci droge, pišu turski mediji.

Kako navode turski mediji, u mestu Sarijer u Istanbulu u bašti kuće koju su pripadnici tuske policije navodno prekopala tri dana u potrazi za telom Riste Mijanovića, policija je pronašla tela tri žene za koje se sumnja da su prodavale drogu.

Na društvenim mrežama osvanuo je i video na kojem se vidi kako policija okopava dvorište.

Za sada nije poznat identitet žena, a Bojaniću su lisice na ruke stavljene u Istanbulu zbog sumnje da je ubio škaljarca Ristu Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Policija je tada objasnila da je utvrđeno da je Bojanić, za kog pišu da je član organizovane kriminalne organizacije, došao u Tursku sa lažnim pasošem Severne Makedonije izdatim na ime Jordan Andelev Belčev i da je boravio u njihovoj pokrajini.

- Kao rezultat započetih istraživanja, pomenuta osoba je uhapšena u operaciji koja je izvedena u okrugu Sarıjer 4.11.2022. U pretresu kuće u kojoj je boravio oduzeta je lažna lična karta, pasoš i digitalni materijal. Prilikom iskopavanja obavljenog po uputstvu javnog tužioca, po dojavi da je telo jedne osobe zakopano u vrtu kuće, nisu pronađeni tragovi. Protiv onih koji dovode javnost u zabludu po ovom pitanju biće preduzete neophodne pravne radnje. Policijska uprava Istanbula odlučno će nastaviti borbu protiv svih zločina i kriminalaca u cilju zaštite mira i dobrobiti našeg grada, kao što je to činila i do sada - piše u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati