Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

09. 01. 2023. 13:15 43

„Lobanje ćemo vam odrubiti“: Jeziva pretnja Mariniki Tepić

Mariniki Tepić, narodnoj poslanici i potpredsednici Stranke slobode i pravde upućena je pretnja smrću putem društvene mreže Tviter, nakon objavljivanja intervjua koji je dala portalu Nova.rs. Tepić je rekla da će slučaj biti prijavljen Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal od kojeg, kako kaže, očekuje brzu reakciju.

Narodna poslanica i potpredsednica SSP nedavno je dala intervju za Nova.rs, a na jednom od linkova koji vodi ka našem portalu, upućena joj je poruka da “dolazi vreme kad joj se neće suditi”.

- Koji SNS bagra, koja Marinika.. Isto… Koga EU raspala zanima. Špijunske lobanje, dolazi vreme kad vam nećemo suditi, već lobanje odrubiti - navodi se u komentaru koji je ostavio korisnik Ogi973.

U razgovoru za Novu, Tepić je rekla da će pretnje prijaviti nadležnom tužilaštvu.

- Danas ćemo se obavestiti Tužilaštvo za Visokotehonološki kriminal o pretnjama koje su mi upućene. Očekujem da nadležni reaguju i da otkriju ko stoji iza profila koji je uputio ovakvu poruku - rekla je potpredsednica SSP za Novu.

Podsetimo, u intervjuu je Tepić govorila o tome kako je nastala fotografija sa Sandrom Božić iz SNS, o odnosima unutar opozicije i odnosu njene partije prema vladajućoj stranci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 43

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati