Hronika

[ Izvor: Mediji ]

17. 09. 2022. 10:00 0

Preminuo povređeni dečak iz Vlasotinca

Dečak iz Vlasotinca nažalost je preminuo, a lekari niškog Univerzitetskog kliničkog centra pet dana borili su se za život dečaka koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima zadobio teške povrede glave, saznaje Nova.rs.

Kako je dečak povređen i dalje se ne zna. Po jednoj verziji, udario ga je beli džip koji se udaljio sa mesta nesreće, po drugoj, mališan je biciklom najpre udario u kamaru drva, koja ga je odbacila na vozilo. U leskovačkoj policiji kažu da su oni svoj deo posla uradili te da je na potezu Osnovno javno tužilaštvo u ovom gradu.

“Tužilaštvo će u daljem postupku utvrđivati sve činjenice ovog događaja. Se što se tiče policije je odrađeno i tužilaštvo je naložilo da se celokupni spisi dostave njima, oni će odlučivati o daljim dokaznim radnjama u ovom slučaju”, saopštila je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati